Diskussion:Latin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Det her forstår jeg ikke noget af? Hvad foregår der på listerne over latinske ord? De er tomme, og der er to ens sæt af hver.

Villum Sejersen 10. dec 2003 kl. 19:01 (CET)


Det er meningen, at du skal putte alle de latinske opslagsord, som stammer fra Lexopen, ind imellem de to rækker. Der er to rækker fordi listerne hurtigt bliver så lange at det er fordel at både at have en række foroven og en forneden.


Hvis det er forklaringen, SKAL du skrive den på hver enkelt "latin:x" side hver for sig. Jeg forstår den i øvrigt stadig overhovedet ikke. Prøv igen, med en forklaring, selv burhøns kan forstå.

Jeg vil derfor, indtil andet er udførligt begrundet, foreslå samtlige tomme sider latin:x slettet permanent igen, indtil de har et egentlig indhold. Sider uden reelt indhold er spildt plads, og fusk med artikeltællere osv. Villum Sejersen 10. dec 2003 kl. 19:31 (CET)


Jeg vil give Villum ret. Hvad med om vi i stedet for oprettede siden latinske ord og vendinger, på samme måde som vi har en side med franske ord og vendinger?

Når listen engang bliver for lang, kan vi splitte den op i mindre bidder.

-- Christian List 10. dec 2003 kl. 19:39 (CET)


Nu var jeg måske lidt for ond i sulet! Men der er stadig noget jeg slet ikke forstår ved, hvad det egentlig er, Haabet (som jeg stadig håber på, en dag at få sat et menneskenavn på) regner med at have sat igang. Og når jeg ikke forstår det, har jeg lidt svært ved at bidrage til det. Villum Sejersen 10. dec 2003 kl. 19:54 (CET)


Til Villum

Efter lidt overvejelse kan jeg egentlig godt se hvad det er Haabet vil. Vi har over 300 artikler der som det eneste indhold har en kort oversættelse af et latinsk ord eller vending, alle disse siders indhold kan flyttes til disse få sider hvorefter de oprindelige sider laves til en omdirigering. For mig at se falder det meget godt i tråd med den sidste linje på siden om franske ord og vendinger: Wikipedia er ikke en ordbog. Dette projekt vil iøvrigt have den konsekvens at vores artikeltæller vil falde, da omdirigeringsider ikke tælles med som en artikel.

Til Haabet

Mangler der ikke et par bogstaver?
Hvor placere vi for ekempel Ædicula, Ædil og Res accessoria?

-- Christian List 10. dec 2003 kl. 20:15 (CET)


Døde links[redigér wikikode]

Robotten har i flere tilfælde konstateret at den/de følgende eksterne henvisning(er) ikke er tilgængelige. Vær venlig at kontroller at dette er tilfældet, og ret eller fjern dem fra artiklen.

--WeggeBot 25. feb 2006 kl. 01:18 (CET)

Linket virker. --Malene Thyssen 25. feb 2006 kl. 22:16 (CET)