Diskussion:Laura Ingalls Wilder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Mellemkrigstid.jpg Denne artikel er en del af WikiProjekt Mellemkrigstiden, et forsøg på at forbedre artikler om Mellemkrigstiden på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har samlet en række artikler om Lauras familie i denne artikel, da personernes eneste notabilitet var, at de var i familie med hende (i alt fald det, der fremgår af artiklerne).

Det drejer sig om følgende:

Derudover har jeg slettet link til endnu ikke oprettede artikler om ovenståendes andre relationer.

Jeg har fået ideen fra Kaare, der den 23. jun 2008, 20:37 foreslog, at Freddie blev indskrevet i artiklen. Det har jeg så udvidet til alle artiklerne. --MGA73 23. aug 2008, 23:37 (CEST)

Datteren er muligvis en undtagelse - hvor de andre primært er kendt via omtalen i Laura Ingalls Wilders bøger, er hun nok mere kendt for hvad hun efterfølgende har gjort ved/for sin mors litterære eftermæle. --Palnatoke 24. aug 2008, 00:31 (CEST)