Diskussion:Liverollespil

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Fjernede '*[http://www.Rythia.dk Live rollespil når det er bedst!', det ser ud til at være en lille forening, hvis nogen véd noget andet så giv lyd --Ulvund 17. jan 2006 kl. 16:51 (CET)

Sidste redigering?[redigér wikikode]

Er der nogen der kan verificere den sidste redigering, da det virker lidt vildt at gå fra 600 til 6000 og samme IP lige har lavet hærværk? --Peter Andersen 14. maj 2006 kl. 20:41 (CEST)

Jeg går stærkt ud fra at det er vandalisme, og har fjernet redigeringen. Om ikke andet, så er det stadigvæk sandt, da der står over 600, og det er 6000 vel :-)--Jørgen 14. maj 2006 kl. 20:46 (CEST)

QA og Sprog[redigér wikikode]

Jeg har gennemlæst og rettet artiklen, så jeg tør næsten stå inde for at Skabelon:Sprog kan fjernes, om Skabelon:QA også kan ved jeg ikke da artiklen egentlig stadig mangler meget. --Opspin 2. sep 2006 kl. 18:51 (CEST)

Da der tilsyneladende ikke er nogen som kommer med indvendinger fjerner jeg skabelon da det ser lidt pænere ud. --Opspin 4. sep 2006 kl. 21:50 (CEST)

The Gathering[redigér wikikode]

Jeg har fjernet linket fra The Gathering under samme underskift. Vil gerne høre hvis i har indvendinger.