Diskussion:Logaritme

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Når jeg læser artiklen, får jeg det klare indtryk, at logaritmen er en lidt gammeldags funktion, som mest var nyttig i gamle dage, og som lidt er på vej ud. Det mener jeg er unuanceret, idet logaritmefunktionen dukker op igen og igen i fysiske og kemiske lovmæssigheder. Det er efter min mening ikke en funktion, der lige sådan går af mode. Slaunger 4. nov 2005 kl. 22:22 (CET)

Det kan jeg godt "følge" dig i — jeg prøver lige at justere nogle formuleringer i teksten... — Peo 4. nov 2005 kl. 22:44 (CET).
Hermed gjort. Hvis der stadig er ting du synes "halter" i artiklen, så ret bare los! Vær ikke bange for at komme til at "vælte" noget – går det rent galt, er det nemt at føre en uheldsramt artikel tilbage til seneste brugbare version! :-) — Peo 4. nov 2005 kl. 23:06 (CET)
Det hjalp, Peo, og tak for opmuntringen til selv at boltre mig. Jeg er dog helt, helt ny Wikipedianer, og dette var min første handling, så jeg ville lige fare med lempe. Slaunger 4. nov 2005 kl. 23:12 (CET)