Diskussion:Luftfartsproblemerne efter Eyjafjallajökulls vulkanudbrud 2010

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Solnedgang ønskes![rediger kildetekst]

På DMI's website kan man finde en artikel med navnet Asken er i vejret ikke i klimaet, som er ledsaget af et smukt solnedgangsbillede. Måske vi skulle have et tilsvarende billede her - det forekommer mig at der er ret få billeder, hvor man egentlig ser den berygtede askesky. --Palnatoke 20. apr 2010, 13:21 (CEST)

Det er bare fordi, at den her artikel jo handler om konsekvensen af asken og ikke om udbruddet i sig selv. Hvis artiklen var lidt længere, kunne der knibes et billede ind, men ellers må man ind på siden om selve udbruddet (Eyjafjallajökulls vulkanudbrud 2010). --Lindberg 20. apr 2010, 14:56 (CEST)
Bortset fra satellitbillederne er det jo ikke askeskyen, man ser - at der er en masse aske, der kommer op af Eyjafjallajökull, er jo ikke ekstraordinært; det ekstraordinære er den aske, der har forstyrret flyvningen i store dele af Europa. --Palnatoke 23. apr 2010, 20:52 (CEST)