Diskussion:Lykke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Mon ikke artiklen burde rumme lidt om længevarende lykke. "Lykkeglimt" er vel langt fra det samme som livslykke, der må skyldes et kompliceret samspil af mange faktorer i om omkring den lykkelige - det hele set over tid. Eksempelvis: hvorfor er danskerne det "lykkeligste" folk i verden, ikke glimtvis, men igen og igen?--Sten Porse 21. aug 2006 kl. 07:32 (CEST)

Se også Diskussionen:Lykkeglimt. Jeg har ud fra kommentarerne sammenskrevet de to artikler. Jeg har undladt at indsætte dette afsnit:

"Mennesker der har taget narkotiske stoffer og oplevet den ultimative lykke via en narkorus, får det problem, at alle hverdagens små, mellemstore og store lykkeglimt, intet vejer/bliver ubetydelige, i forhold til de lykkeglimt, som disse stofmisbrugere oplever igennem indtagelse af narkotiske stoffer. Deres kroppe "glemmer", hvordan den selv producerer lykkehormoner, hvorfor misbrugerne ofte får en depression, fordi livet virker kedeligt og gråt uden stofferne. Misbrugerne kan ingen glæde finde i hverdagens små og store lykkeglimt."

Som jeg tvivler på holder vand. Det opfatter vel nærmest til misbrug. --MGA73 30. sep 2008, 22:22 (CEST)