Diskussion:Lyngby-Taarbæk Kommune

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lyngby-Taarbæk Kommune er en forstad til København?[rediger kildetekst]

Det er vist kun her i Wikipedia, at en kommune kan være en forstad til en by. I skrivende stund fremgår omtalte af artiklen, citat:"Lyngby-Taarbæk Kommune eller Lyngby-Tårbæk Kommune er en forstad til København." Jeg bøjer mig for en eventuel konsensus-beslutning, men denne beslutning er i så fald til at ændre i forbindelse med ny konsensus? --Kontoreg(Henvendelse) 24. dec 2014, 14:50 (CET)

Kontoreg: du har selv foretaget den omtalte ændring her i stedet for "forstadskommune". For min skyld kan der godt stå "Lyngby-Taarbæk Kommune er en kommune i den nordlige del af Storkøbenhavn", det lyder mere sprogligt korrekt. Så lad os bare få slettet "forstad". Mvh --Hubertus (diskussion) 24. dec 2014, 15:41 (CET)
Jeg mener, at begge formuleringer, som du henviser til, er forkerte. Derimod mener jeg, at dit forslag, citat: "Lyngby-Taarbæk Kommune er en kommune i den nordlige del af Storkøbenhavn" er korrekt. Som henvisning foreslår jeg kilde fra LO Storkøbenhavn http://www.arbejdsmarkedsanalyse.dk/media/4324/kommuner%20i%20stork%C3%B8benhavn.pdf - Måske skulle vi finde en kilde fra en statslig institution? --Kontoreg(Henvendelse) 25. dec 2014, 13:33 (CET)
I forhold til definitionen af Storkøbenhavn på dawiki, vil det nok være bedre med en anden kilde, f.eks. en statslig eller anden offentlig autoritativ kilde. mvh --Hubertus (diskussion) 28. dec 2014, 12:30 (CET)