Diskussion:Målesender

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Andre sprog[rediger kildetekst]

Har en "målesender" en betegnelse på andre sprog, fx engelsk ?
Se den engelske Electronic test equipment eller den tyske Messtechnik for et udvalg. -- Mvh PHansen 1. dec 2006 kl. 17:08 (CET)

Tysk er jeg ikke en ørn i, og fandt efter et hurtigt kig ikke lige den rigtige betegnelse. Den engelske artikel refererer til function generator som et overordnet begreb over både tonegenerator (som en simpel sinusgenerator), funktionsgenerator (som en avanceret tonegenerator med forskellige kurveformer, modulation m.m.) og det, jeg forstår ved en målesender, nemlig en generator, der producerer et radiosignal til en modtager. Jeg synes ikke den engelske wiki rummer det rigtige begreb i een artikel. Der er artiklen en:Signal generator, men den breder sig også over audiosiden. Skulle jeg give et wikilink med armen vredet om på ryggen, burde det være den. Det er ikke lykkedes mig at finde noget egnet på svensk eller norsk. --Jørgen 4. dec 2006 kl. 11:30 (CET)
Tak for svaret. Jeg synes man bør have mulighed for at komme ud i verden og se hvad de skriver der. Hvis det ikke kan gøres tilfredsstillende under de sædvanlige "andre sprog", kunne der så ikke være et lille kommenteret udvalg, der dog kommer i nærheden, under et afsnit ==Eksterne henvisninger==  ? -- Mvh PHansen 4. dec 2006 kl. 11:58 (CET)