Diskussion:Møbeldesign

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Artiklerne møbeldesign og møbelarktikt bør efter min opfattelse slås sammen eller henvise til samme sted for konsekvensens skyld. Ligeledes bør der være en henvisende artikel fra møbelkunst. Artiklen møbelarkitekt er jo også for kort. Designer har ingen artikel, og er det egentlig ikke en væsentlig mangel? --Polyhipster 24. jun 2007, 21:46 (CEST)


PhoenixV har meldt sig på banen for at fjerne "grim html" fra min version, men jeg gør opmærksom på, at de omhandlede linjeskiftstegn var indsat ved hjælp af værktøjsknappen med "knækket pil" fra redigeringsvinduets værktøjslinje, så ændringen forekommer helt uforståelig.
Hvis PhoenixV har en kæphest, der skal rides vedr. tilladte formatteringstegn, så må det ske på overordnet niveau, men ikke ved at ligge og smårette i uskyldige bidragyderes indlæg, der er produceret ved hjælp af de forhåndenværende værktøjer. Der må være et sted, hvor dit problem kan diskuteres. Og hvis du får ret i dine synspunkter, bliver der måske ændret i værktøjslinjen til redigeringsvinduet; men så længe som dette ikke er sket, bedes du holde fingrene fra de redigeringsdetaljer, der er foretaget på autoriseret vis ved brug af det til rådighed stillede knappanel!
--Hans Christophersen 3. aug 2007, 10:24 (CEST)

Hej Hans! Jeg har svaret på min diskussionsside. --PhoenixV 3. aug 2007, 10:46 (CEST)