Diskussion:M1 (mobilselskab)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det ville nok være en fordel at holde artiklen under M1 A/S, da M1 umiddelbart fik mig til at tænke på garandgeværet og Abrams-kampvognen. se iøvrigt en:M1 --Jørgen 30. dec 2005 kl. 12:54 (CET)

Nuancering af M1's egen reklamegas på Wikipedia[rediger kildetekst]

Wikipedia skal vel ikke være en reklamesøjle for M1, hvor kun de positive sider fremhæves skamløst?

M1 ejes angiveligt af bl.a. Mads Peter Veiby - og det er jo påfaldende at alt det positive i artiklen er indsat enten af brugeren "Mads75", eller fra en IP-adresse, der iflg. ripe.net tilhører M1.

Jeg har nu indsat nogle fakta om forbrugerkritik, der er med til at give et mere nuanceret billede. Herudover har jeg fjernet eller omformuleret det allerværste rosenrøde reklame-gas, der tilsyneladende var indsat af M1 selv, så det klart fremgår, når det blot er M1's egne udtalelser, der anføres. --PonsX 17. jan 2009, 18:24 (CET)


I den tekst PonsX har slettet har der ikke været et eneste tilbud eller konkret pris nævnt, men udelukkende en historisk nuanceret beskrivelse af virksomheden. Det er fint at man også her frembringer negative sider. Mads75 27. jan 2009, 12:46 (CET)

Hvis M1's direktør Mads Peter Veiby eller hvem, der ellers gemmer sig bag brugeren Mads75, sætter sig lidt mere ind i hvordan Wikipedia fungerer, vil han opdage at tidligere versioner af Wikipedia-artiklen om M1 fortsat er tilgængelige for alle. Dermed er det hævet over enhver tvivl, at M1's egne versioner af artiklen bestemt ikke var "nuancerede", men derimod særdeles rosenrøde. --PonsX 31. jan 2009, 21:39 (CET)