Spring til indhold

Diskussion:Mads Sand

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Alene det, at han stiller op til Folketinget gør ham ikke specielt interessant. Ej heller et medlemskab er partiets hovedbestyrelse. Populært sagt skal der "noget kød på" før det er værd at læse om ham. F.eks. er det nok mere interessant at læse om opstarten af en lokalafdeling end Felix og Lukas. --|EPO| 24. okt 2007, 21:31 (CEST)

Wikipedia handler om at gøre information tilgængelig for alle. I den danske Wikipedia er det ganske relevant, hvem der stiller op til folketingsvalget.
--|Humlum1978| 24. okt 2007, 21:38 (CEST)
Information ja - men ikke al information. Der er en grænse for, hvad der er interessant, relevant og ikke mindst kendt. Hvis nogen eller noget ikke er kendt i forvejen, så er det ikke Wikipedias opgave at udbrede kendskabet til dette emne.
Det virker især påfaldende, at der oprettes artikler om diverse folketingskandidater samme dag statsministeren udskriver valg. Nogen kunne jo få den skøre tanke, at det var kandidaterne selv, der forsøgte sig med noget gratis selvpromovering.
Bortset fra det, så fortæller denne artikel f.eks. ikke noget om kandidatens alder og hans tilsyneladende eneste politiske bedrifter har været opstarten af en lokalafdeling og projektlederskabet. Samtidig jeg tvivler på, at der kunne skrives særligt meget om sidstnævnte uden at virke reklamerende. --|EPO| 24. okt 2007, 21:46 (CEST)
Man kunne tvivle, ja, men hvis det er tilfældet her, er der nok tale om en suckpuppet samtidig Bruger:Mads Sand! Mads Sand er ganske vist ikke vildt relevant, men jeg ser ingen stor grund til at han bør slettes - Felix og Lukas er dog nok lige info i overkanten af interessefeltet;) --CarinaT 24. okt 2007, 21:50 (CEST)
Bruger:Palnatoke foreslog på irc-kanalen, at vi kunne lade kandidaterne stå en måneds tid og til den tid se, hvem der måtte være blevet mere interessante i mellemtiden. --|EPO| 24. okt 2007, 21:55 (CEST)

Når der nu faktisk er folketingsvalg, er det vel ikke ligegyldigt at manden er opstillet. (Skrev Onkel ole (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det mener jeg faktisk, at det er. Danmark har pr. 2007 92 valgkredse. Lad os sige, at hver kreds i gennemsnit har 3-4 (meget lavt sat) kandidater, så får vi 276-368 personer. Mange af disse er fuldstændig ukendte udenfor et begrænset lokalområde. Det er ikke Wikipedias opgave at udbrede kendskabet til den enkelte folketingskandidat eller dennes politik.
Med din argumentation tolker jeg, at disse ca. 300 personer er interessante, da der nu er valgkamp. Når valgkampen så er slut - hvad så? Skal vi beholde alle dem, der ikke blev valgt ind og derfor stadigvæk er ukendte? --|EPO| 26. okt 2007, 21:22 (CEST)