Diskussion:Magiske væsner i Harry Potter-universet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Jeg må indrømme, at jeg ikke har holdt mig opdateret på min skolelærdom, men... burde denne artikel ikke mere korrekt hedde Magiske væsener i Harry Potter-universet? (Forskellen er et "e": "Væsner" kontra "Væsener") Jeg har undladt at flytte artiklen, da jeg ikke er sikker på, hvad der er mest rigtigt... --Medic (Lindblad) 3. jan 2010, 21:36 (CET)

Ifølge Retskrivningsordbogen er e valgfrit. --|EPO| COM: 3. jan 2010, 21:39 (CET)
Takker - tænkte nok det var anderledes end jeg huskede. Jeg undlader flytning. --Medic (Lindblad) 3. jan 2010, 21:47 (CET)