Diskussion:Manden der tænkte ting

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Er artiklen egentlig ikke lidt bagvendt ved at fastslå at "Manden der tænkte ting" er en dansk film ........? Rækkefølgen er vel at det er en dansk - i øvrigt meget rost - roman, der er blevet filmatiseret? --John 6. nov 2005 kl. 18:53 (CET)

Hej John: Da det er mig der har skrevet artiklen, er jeg naturligvis ikke enig. Jeg kender udmærket romanen, men derfor er filmen baseret på denne roman vel en dansk film. Hvis filmen ikke er dansk, hvad er den så? - Mvh Frank R 6. nov. 2005 kl. 19:12 (CET)

Der er nok ingen der betvivler, at Manden der tænkte ting (film) er en film, men Manden der tænkte ting er vel navnet på to ting - en film og en roman (ydermere hvor førstnævnte er baseret på sidstnævnte). Og da ingen af disse formodes at være vigtigere end den anden, så skal Manden der tænkte ting vel være en flertydighedsside med links til Manden der tænkte ting (roman) og Manden der tænkte ting (film). Det ville være det mest naturlige, tænker jeg (jeg tænker også ting) :) --Morten Barklund 6. nov 2005 kl. 19:23 (CET)
Netop. Hensigten var ikke at anfægte at der (også) var tale om en film (sidder faktisk med en udgave af romanen fra 1980 med billede af John Price som filmens Boutard) så enten bør artiklen indledes med bogen og derefter tage Franks tekst om filmen med (altså en artikel om to forskelleige, men sammenhængende værker) eller også "flertydighed".--John 6. nov 2005 kl. 19:34 (CET)
Vent med at dele artiklen i to, før der er nok stof til begge dele. Vi har i forvejen nok stubs. --Anjoe (Anders) 6. nov 2005 kl. 19:37 (CET)