Diskussion:Marcel de Sade

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Teksten på hele denne side er HUGGET direkte fra http://presse.dr.dk/presse/Article.asp?articleID=19630. Er det ikke en overtrædelse af ophavsretsloven og kan derfor idømmes bødestraf? (Skrev 130.226.70.128 (diskussion • bidrag) 24. okt 2008, 22:33. Husk at signere dine indlæg.)

Hej, vi har en skabelon til disse problemer, Skabelon:Copyvio, bare udfyld den og læg den ind øverst på siden. Artiklen vil derefter blive slettet hurtigst muligt. --JimmiAgerskov 24. okt 2008, 22:41 (CEST)
Godt set. Der har været flere indover med rettelser siden, men kun af de små. Jeg har taget konsekvensen og slettet siden helt, så må den opstå igen fra scratch. Den var iøvrigt forældreløs, så den vil nok ikke umiddelbart blive savnet. --Jørgen 24. okt 2008, 22:48 (CEST)