Diskussion:Masochisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Da jeg ikke lige har forstand på at tilføje noget - ville jeg bare henlede opmærksomheden på at der er 2 "slags" mål for masochismen - Den hvor man får en fysisk forløsning af smerten og en som er af en åndelig/mental karakter.


Den "fysiske" giver en orgasme som anden "almindelig" seksuel kontakt kan. Den opnåes igennem smerten - ofte kun gennem fysisk smerte påvirkning. / En anden form for forløsning kommer i kombination af smerte påvirkning og i elementet af at være underkastet/bundet og ikke kan slippe fri.

Den åndelige kommer oftes af at man føler sig underkastet - igennem smerten man bliver frivilligt påtvunget i en sadomasochistisk leg mellem to ligesindet som for en stund skifter magtbalancen. Den underkastet bliver sat fri fra hverdags normen og bliver fri til at lægge moral og ansvar bort og kan få en åndelig ro efter legen - som en mental genopladning. Den kan opnåes igennem smerte påvirkning, men også igennem ren dominans, hvor den underkastet gør hvad han/hun bliver bedt om af den dominante.


Da jeg ikke er den store skriver vil jeg bare lægge oplysningen her og håbe at en bedre skriver lægger det ind - hvis der findes relavans for indholdet og forskellen mellem målet i masochisme.

_______________________________________________________________________________________________

Jeg kan heller ikke lige finde det sted, hvor jeg kan redigere stykket.

Finder det MEGET sært, at vedkommende der har skrevet det, skriver at det er "(sygeligt)". Det er snart mange år siden at det blev fjernet som en sygdom at have seksuelle lyster i den retning - og det er en fornærmelse mod alle der HAR de lyster. Idag er det accepteret i det meste af verden at der findes folk, der har disse anderledes lyster og man kan ikke emre blive indlagt for at have dem. Enhver læge ville le sin R.. i laser hvis han blev bedt om at diagnosticere det som en sygdom.

Desuden er stykket mangelfuldt og det der står skrevet herover, er meget mere fyldestgørende, så håber at en eller anden kan finde ud af at redigere mere end linkene.