Diskussion:Mazzaroth

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Bibelen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Bibelen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af bibelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

store dele af Det nye testamente synes at følge årets gang gennem de 12 stjernetegn

Jeg skal ikke gøre mig klog på GT, men den her citerede påstand bør efter min mening enten nærmere begrundes – eller slettes.

Sebastjan 11 feb. 2005 kl. 13:10 (CET)

Bemærkningen om NT slettet; den synes at tilsigte at give bibelsk støtte til astrologiske ideer.

Sebastjan 12 feb. 2005 kl. 09:50 (CET)

Snarere omvendt - jeg læste bemærkningen som at astrologi havde spillet en rolle i kompositionen af Bibelen. --Palnatoke 12. feb 2005 kl. 11:21 (CET)

Jeg ser ingen modsætning i de to tolkninger af "bemærkningen": De som ser astrologiske træk i NT, må vel mene at disse er indkommet ved bogens "komposition" (hvad der så menes med dette ord). (Hvordan vort NT er blevet til, er et stort og interessant emne som jeg ikke er parat til at diskutere i enkeltheder.)

Sebastjan 12 feb. 2005 kl. 12:10 (CET)