Diskussion:Median

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lige antal elementer: Hvis du sletter forklaringen med at enhver talværdi i intervallet kan bruges, så slet også referencen til bogen af Gunnar Boman. Det er det eneste der er taget fra den bog, så det giver ikke mening at have reference, hvis du ikke mener det er rigtigt hvad der står. Ellers skriv at Gunnar Boman er helt ude i hampen når han komme med sådanne påstande. --chlor 21. jun 2007, 21:06 (CEST)

Jeg kender ikke til den definition Gunnar Boman kommer med og den stemmer ikke overens med de definitioner jeg har set (eksempeltvist i Propability and Statistics for Engineer af Miller & Freund). Derfor slettede jeg den. Jeg var ikke opmærksom på, at referencen var angående den, så jeg slettede ikke referencen. Jeg ved ikke om Gunnar Bomans definition er korrekt, men så længe han bliver citeret som kilde til den, ser jeg ingen grund, til at den ikke skal stå der. Som det står nu, er den også forklaret godt. Jeg retter referencen til en fodnote, så det er klart hvad den hører til. --Zheric 25. jun 2007, 00:48 (CEST)

Medianen er den gennemsnitlige værdi.[rediger kildetekst]

Linien "Medianen er den gennemsnitlige værdi." bør slettes, da median ikke er det samme som gennemsnit eller middeltal. (Skrev 176.21.4.136 (diskussion) 1. maj 2016, 15:39‎. Husk at signére dine indlæg.)