Diskussion:Meditation/arkiv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Diskussion:Meditation.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Har lige addet nogle links, se om de passer ind. Jeg synes at artiklen er lige lovlig farvet. Se især: Men selv om der kan forekomme besværlige perioder i meditation, er det absolut hele rejsen værd!

Muligvis kunne man også tilføje noget historie/kultur på emnet, men jeg er ikke selv ekspert.

Artiklen er ikke en rigtig artikel, men mere en vejledning til meditation end om meditation skrevet af en der dyrker østligt meditation. Ordet meditation er faktisk et kristent ord, men siden her fokusere kun på den østlige form Jakob Rahbek 27. maj 2007 kl. 23:06 (CEST)

Problemer med artiklen[rediger kildetekst]

Jeg har i dag slettet alle de eksterne henvisninger, som stod under kilder/eksterne henvisninger. Der er ikke anført kilder i artiklen overhovedet, og de anførte "kilder" under henvisningerne havde mere karakter af reklame for en eller flere retninger.

Artiklen er enøjet i sin beskrivelse, mangler som nævnt kilder - og er sproglig nærmest en fristil og reklame for østlig meditation. Derfor har jeg påsat et par skabeloner, som viser det. --Sir48 (Thyge) 6. aug 2008, 22:53 (CEST)

Hvem bestemmer på den danske version af Linkopedias 'Meditation?'[rediger kildetekst]

Den 8.September lagde jeg følgende eksterne link ud på den danske Linkopedias Meditationsside. http://www.meditation.dk/Den_fraktale_bevidsthed.htm En time efter var linket fjernet. I lyset af den tendentiøse og dårligt skrevne danske meditationsside synes jeg det er utroligt at mit link bliver fjernet. Dette link om den fraktale bevidsthed er blevet til i samarbejde med videnskabsmanden Rick Strassman og er et seriøst bud på en helt ny og anderledes vinkling af det meditative fænomen. MVH Gunnar Muhlmann gunnars@mail.com

Hvis du med "Linkopedia" retteligt mener "Wikipedia", så er der ikke rigtig nogen, der bestemmer. Hvis nogen mener, at en henvisning ikke passer til artiklen, så kan de bare fjerne den.
Dit argument om sammenhængen mellem den dårlige artikel og din fremragende henvisning hører ikke til her. Artiklen bliver ikke bedre af, at du tilføjer den henvisning. Og om den er så fremragende, er du vist ikke den bedste til at vurdere.
Wikipedia er ikke en linksamling - tværtimod. Henvisningerne skal primært fungere som kildeangivelse for artiklen. Det er artiklen, der er i fokus - ikke henvisningerne. --|EPO| 8. sep 2008, 13:36 (CEST)

Det engelske Wikipedia er fremragende og har ofte eksterne links anført i bunden af siden der ikke fungerer som rene kildehenvisninger. Den danske udgave er både på redaktørsiden og forfattersiden ringe. Jeg tror problemet ligger i selve Wikis struktur. En forudsætning for at Wikipedia kan fungere er et meget stort antal brugere. Den danske udgave når aldrig at få det momentum, den kritiske masse, der skal til for at komme ud og op over legepladsniveauet.

MVH Gunnar Muhlmann - gunnars@mail.com

Der er i sagens natur flere mennesker, der taler engelsk end dansk. Dermed er der også flere om at forme projektet. Hvis du er så utilfreds med kvaliteten, så er det heldigt, at du selv kan gøre noget ved det.
Anvendelsen af udtrykket "legepladsniveauet" viser med al tydelighed, at du ikke har sat dig særligt grundigt ind i sagen. --|EPO| 8. sep 2008, 13:48 (CEST)

Jeg beklager mit nedladende udtryk. Jeg tror bare ikke at der er en gylden fremtid for en dansk version af Wiki. For at en kollektiv webintelligens kan overgå eksperternes, kræves et kvantitativt momentum der ligger langt ud over antallet af danskere på nettet. Men lad det komme an på en prøve. Hvis du har ret, vil det danske afsnit om meditation hele tiden blive bedre. Jeg vil kigge forbi om et årstid. På gensyn... Gunnar Muhlmann

PS Lige nu er det en lidelse for mig at læse det danske afsnit og nej ... jeg har ikke lyst til at gøre noget ved det. Hvis jeg fik en impuls til at skrive Wiki, ville jeg afgjort forsøge min lykke på den engelske Wiki som jeg har stor tiltro til og ser som fremtidens kollektive wwwidensbank)

Nu er det vist et år siden jeg var herinde sidst og det er ikke blevet stort bedre med kvaliteten. Mit ovenstående argument har vist sig at holde. Danmark har ikke det kvantitative momentum der skal til for at en dansk wikiversion bliver interessant. Det ville give langt mere mening hvis den engelske version blev ordentlig oversat. (Skrev GunnarMuhlmann (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du har evnerne for den slags, skal du da være mere end velkommen til at oversætte den engelsksprogede artikel - det er jo én af måderne at få mere og bedre indhold, som kan tiltrække en masse læsere og potentielle redaktører.. --Palnatoke 7. aug 2010, 00:36 (CEST)

Nyredigering af hele artiklen[rediger kildetekst]

Eftersom der har været almen accept af at artiklen ikke levede op til wikipedias standard har jeg tilladt mig at lavet en næsten fuldkommen ny tekst til artiklen. Den kan sagtens udbredes en del, men håber den generelt er mere tålelig. Har brugt den engelske en smule og selv tilføjet noget angående kristen meditation.Jakob Rahbek 20. sep 2008, 01:46 (CEST)