Diskussion:Merkava

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Israels flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Israel, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Israelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

hey, hvordan sætter man billed på? --Nødden 15. jul 2006 kl. 19:22 (CEST)

Det gør du ved hjælp af f.eks. koden [[Billede:filnavn.jpg|thumb|200px|Billedtekst]]. Du skal enten lægge et billede op her på Wikipedia eller søge efter et på Commons. Det er også beskrevet i det link, der hedder Hvordan redigerer jeg en side, som jeg har lagt på din diskussionsside. --|EPO| 15. jul 2006 kl. 19:31 (CEST)

Nå, øøøh... tak.


øøøh... hvem er det lige du er?--Nødden 16. jul 2006 kl. 16:57 (CEST)

nååå EPO, (har lige læst om dig.) jamen tak for ha´ville skrive til mig.

Jeg forstår ikke helt. Spørgsmålet blev stillet af den registrerede bruger Nødden. På dennes diskussionsside har jeg budt ham velkommen. Hvem er den anonyme IP 217.195.188.101 så - og hvorfor tror han/hun, at jeg skriver til vedkommende ?! --|EPO| 17. jul 2006 kl. 00:03 (CEST)

Det er mig,(Nødden) jeg havde bare glemt at logge på.--Nødden 20. jul 2006 kl. 22:33 (CEST)