Diskussion:Mikroitet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Vi havde tænkt at begræbet mikroitet kunne få lov at starte sin udvandring på nettet via Wikipedia i stedet for blot at eksistere på mikroitet.dk, men hvis der ikke er plads til den slags, sletter jeg bare min indtastninger igen. Jeg ved godt at jeg blot kan lave min egen Wiki om emnet. --CarlOSdk 31. okt 2007, 15:34 (CET)

Jeg er kommet dig i forkøbet med en sletning - Wikipedia er kun til at beskrive allerede eksisterende viden - ikke en hjemmeside eller plakatsøjle. Med venlig hilsen --Jørgen 31. okt 2007, 15:40 (CET)

Fino, nu skal jeg bare have fingre i den tekst jeg har forfattet om emnet. Den er ikke i sidens historie, da siden er slettet før jeg kunne gemme teksten andetsteds. Det eneste jeg kan finde er nå jeg går ind og redigerer "mikroitet". Her kan jeg se starten af den: (indholdet var: '{{Nonsens}}<p>Bevægelsen Mikroitet er blot lige opstået og er endnu ikke beskrevet fuldt ud.<ref>Bevægelsens eneste fysiske hjemsted er hjemmeside...') --CarlOSdk 31. okt 2007, 15:59 (CET)


Værs'go - jeg er i det flinke hjørne i dag:-) ---

Bevægelsen Mikroitet er blot lige opstået og er endnu ikke beskrevet fuldt ud.[1]

På samme måde som ordet minoritet beskriver en form for mindretal eller en konkret mindretalsgruppe, beskriver ordet mikroitet en enkeltperson der skiller sig ud og derved vil ""være mindre".

En person der har en unik personlig egenskab, kan tilhøre en mikroitet, sin egen mikroitet. Denne er mikroitet bestemt ud fra den modsvarende unikke personlige egenskab.

Ordet mikroitet er en sammentrækning af det sammensatte ord "mikrominoritet", som igen er dannet ud fra ordene mikro og minoritet. Andre sammentrækninger med samme betydning er mikroritet og mikrotet.

Referencer[rediger kildetekst]

  1. ^ Bevægelsens eneste fysiske hjemsted er hjemmesiden www.mikroitet.dk

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Minority group
Minority (philosophy)

Tak skal du have. Nu har jeg kopieret det hele som jeg kan genanvende i min egen Wiki engang. Du kan gøre med diskussionen hvad du har lyst. Jeg lader udelukkende være med at slette den fordi jeg ikke er sikker på at det er en god ide. --CarlOSdk 31. okt 2007, 16:10 (CET)

Vi har det princip at vi normalt ikke sletter i diskussionssider - så det får lov til at stå. Kig dig omkring - der er sikkert et eller andet du kan bidrage med alligevel rundt omkring i artiklerne. God skrivelyst. Med venlig hilsen --Jørgen 31. okt 2007, 16:15 (CET)