Diskussion:Milan Kundera

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Jeg førte tidligere Tilværelsens ulidelige lethed ind på årstalssiden 1983. Jeg har konsekvensrettet udgivelsesåret fra 1984 til 1983 i denne artikel. Dette er ganske vist ude af trit med den engelske Milan Kundera-artikel, men samtlige udgaver, jeg har opsnuset på bibliotek.dk, samt oplysninger på litteratursiden.dk angiver 1983 som udgivelsesåret for originaludgaven. Jeg har overvejet, om 1984 kunne være året for den danske udgivelse og dermed skulle være berretiget, men jeg kan ikke finde nogle danske udgaver tidligere end 1985 - desuden lægger teksten op til den oprindelige udgivelsesår i mine øjne. Hvis jeg laver et falsk ræssonement eller tager mig selv ved næsen på andre måder, så ret mig endelig. --tsh 18. jan 2005 kl. 01:42 (CET)