Spring til indhold

Diskussion:Misantropi

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artikel til Wikipedia eller til en ordbog?

Mvh Frank R - 27. november kl. 15.25

Mangelfuld neutralitet?

[rediger kildetekst]

Er det mig, eller er denne artikel utroligt hurtigt til at definere en misantrop som værende af forskellige holdninger? Det er fx. ganske forkert at sige at en misantrop "modsætter sig alle muligheder for den menneskelig races overlevelse. En misantrop anser mennesket som en historisk konstant, og mener derfor ikke, at menneskeheden kan udvikle sig i fremtiden." Misantropi er en betegnelse, ikke en ideologi som indeholder netop disse holdninger som en nødvendighed. De kan sagtens være nævnt, men det bør omformuleres således at der står "kunne mene" eller lignende. Det er sandt disse holdninger hyppigt forekommer, men ikke sandt at de er definerende for misantropi. 87.63.176.78 16. mar 2009, 21:16 (CET)

Mikael, 7. december 2012 kl. 03:51 Er helt enig i at definitionen er for hurtig og sjusket. Er selv misantrop, men jeg tror ingenlunde at menneskeheden er "en historisk konstant..." Måske man bare skulle skære 50 procent af den nuværende korte artikel væk og ende op med noget der giver mening.

Artiklen, er vel ikke POV det handler vel mere om en direkte forkert fortolkning af hvad begrebet dækker over. Men, vice sersa har gjort opmærksom på det. --Trade (diskussion) 7. dec 2012, 08:24 (CET)