Diskussion:Mobile Suit Gundam Wing

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Kolossal infoboks?[redigér wikikode]

Er infoboksen ude til højre ikke meget, meget stor i forhold til selve artiklen? Jeg synes, den fjerner fokus fra artiklen. Stammer den fra den engelske wikipedia? Det ville måske give mening, hvis der var masser af Gundam-artikler på den danske wikipedia, men denne artikel er vel tæt på at være den eneste, der er.

Infoboksen påstår, at genren er "militær science fiction", hvilket det sikkert også er, men burde den genre ikke defineres med en artikel, så? Lige nu linker den til to forskellige artikler (militær og science fiction), hvilket ikke kan være helt optimalt.

"Bind" linker også til "Tankobon", og men det har været i rødt link i meget lang tid nu. Så længe der ikke er nogen, der har tænkt sig at skrive artikler om den slags specialisttermer, virker det måske bare forvirrende?

Manga'en bliver overhovedet ikke nævnt i selve artiklen, så det virker måske lidt voldsomt at der skal være så meget information om mangaen og alverdens udgivere i boksen?

--80.167.94.116 23. feb 2010, 11:37 (CET)