Diskussion:Morten Andersen (borgmester)

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

  Man skulle forvente at en artikel om en politiker først og fremmest beskrev politiske gerninger fremfor skolegang og hans eget firma. Er han notabel? --Jørgen 7. sep 2009, 21:16 (CEST)

  Nej, det er han så afgjort ikke. Der skal mere til end blot at være kommunalbestyrelsesmedlem. --Brandsen 7. sep 2009, 23:25 (CEST)
  Jeg giver gerne nye skribenter en chance for at komme med evt. mere kød på en artikel inden jeg dødsdømmer den. --Jørgen 7. sep 2009, 23:58 (CEST)
  Det er også fint nok, men personen er 'kun' kommunalbestyrelsesmedlem, så derfor kan der aldrig komme tilstrækkeligt kød på. --Brandsen 8. sep 2009, 00:29 (CEST)

  Start en diskussion om Morten Andersen (borgmester)

  Start en diskussion