Diskussion:Most Evil

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Okay jeg er nødt til at spørge hvad er det som i denne artikel, er dåsedansk?

Tabellerne som for eksempel tabellen - ”Målestok for ondskab” indeholder en kort beskrivelse, af hvilke type kriminelle som tilhører, en givet kategori.

De øvrige tabeller indeholder, blandt andet de forskellige afsnit som er blevet sendt, samt hvor på målestokken en mordere er blevet placeret.

Algiz 25. apr 2010, 10:25 (CEST)

Det er ganske vist ikke mig, der har sat skiltet på, men jeg kan da hurtigt finde en række eksempler i de første par linjer:
  • Håbløse kommaer (i første linje er der et forkert sat efter 4 ord, mens der mangler et inden "som" , hvorefter der så er et forkert efter Channel - bare for at tage et par stykker)
  • Sammensatte ord er opdelt (typisk anglificering), fx "retsmedicin fjernsynsprogram", "retsmedicins psykiater" og "serie torturere"
  • Endelsesfejl: "karakteristisk træk", "torturere" (i forbindelsen nævnt ovenfor), "berygtet mordere"
  • Diverse stavefejl: "fortaget" ("foretaget")
Jeg kan ikke lige forstå, hvorfor du henviser til tabellerne i den forbindelse; dåsedansk forekommer typisk i almindelig prosa. Mvh. Arne (Amjaabc) 25. apr 2010, 10:55 (CEST)
Teksten er nu rettet til i håbet om at den så ikke længer falder ind under kategorien dåsedansk.Algiz 25. apr 2010, 12:53 (CEST)