Diskussion:Motorvejskryds Århus Vest

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor bliver det slettet[rediger kildetekst]

Jeg har en spørgesmål,

Hvorfor bliver alle atiklerne slettet om motorvejskryds, F.eks er Motorvejskryds Herning og Motorvejskryds Odense har masser at tekst. og enda et billedt. (Skrev 80.167.40.66 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er ikke besluttet endnu, at de skal slettes - det er blevet foreslået at slette dem.
Jeg har indstillet artiklerne til sletning, da jeg mener, at et motorvejskryds ikke er særligt interessant at læse om. En (motorvejs)strækning er relevant at beskrive, men har svært ved at se relevansen i et (motor)vejkryds. --|EPO| 4. sep 2008, 16:21 (CEST)
Man kunne evt. samle motorvejskrydsene i en artikel om motorvejskryds i Danmark? --Palnatoke 4. sep 2008, 16:33 (CEST)
Det tror jeg ville være en bedre idé. Der er vist ikke så meget at skrive om disse motorvejskryds, hvis de skal beskrives enkeltvis. --|EPO| 4. sep 2008, 16:34 (CEST)
Man kunnne vel også bare omtale krydsene under de relevante motorveje. --MGA73 6. sep 2008, 10:24 (CEST)
Se iøvrigt Motorvejskryds Odense til eksempel - nu begynder det at ligne noget.--MGA73 6. sep 2008, 10:27 (CEST)
Jeg mener ikke, vi kan lave en generel regel om, hvorvidt et kryds kan have en selvstændig artikel. Der findes f.eks. artikler som en:Kennedy Interchange og de:Autobahnkreuz Aachen. Men det er nok svært at lave en god artikel om nogle af de eksisterende danske motorvejskryds. De nuværende artikler indeholder primært info om de motorveje, som krydser, hvilket bare bør stå i de enkelte motorvejes artikler, hvilket det vist stort set gør. I Motorvejskryds Odense, Århus Syd og Herning, er der noget yderligere info og et billede, men det er nu også i artiklen kløverbladsanlæg, hvor jeg synes, det passede fint ind. Qw345 6. sep 2008, 15:59 (CEST)
Jeg synes umiddelbart at en omtale i de relevante motorveje eller en samlet artikel lyder bedst. Det handler vel ikke om hvor mange artikler man skriver, men hvor gode de er. Jeg synes fint, at man kunne se tiden an, og hvis der ikke er sket noget inden nogle uger, så kunne de slettes. Jeg skal gerne samle dem i en artikel, hvis der er stemning for det. Man kan jo altid lave en "hovedartikel" hvis man finder på noget rigtig godt at skrive om et enkelt kryds. --MGA73 6. sep 2008, 18:51 (CEST)

For lige at samle op. Der er vist stemning for, at artiklerne ikke skal opretholdes som selvstændige artikler. Jeg er nu mest stemt for at sammenskrive artiklerne til Motorvejskryds i Danmark. Er der nogle protester? --MGA73 24. sep 2008, 21:08 (CEST)