Diskussion:Moulin Rouge! (film fra 2001)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Untitled[redigér wikikode]

Øhh... Hvordan kan Moulin Rouge! vinde Robertprisen for årets ikke-amerikanske film hvis den er... amerikansk? --Lhademmor 7. feb 2007 kl. 12:23 (CET)

Jeg har fundet data på filmakademiets hjemmeside, men tænkte ikke nærmere over det. Efter lidt gransken tror jeg dog forklaringen kan findes i at Baz Luhrmann er australier, at hans produktionsselskab står bag og at filmen er optaget i Australien. --Tjernobyl 7. feb 2007 kl. 12:36 (CET)

Der er absolut behov for en forgrening her, for Moulin Rouge er jo rent faktisk navnet på et forlystelsesetablissement i Paris. Harlekin96 18. nov 2009, 10:57 (CET)

Moulin Rouge 1953[redigér wikikode]

Der findes jo også filmen 'Moulin Rouge 1953', som endnu ikke er oprettet. Se evt John Huston