Diskussion:Nørre Gymnasium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Til denne udmærkede og omfattende artikel savner jeg i høj grad en kilde. Langt de meste af informationen kan jeg ikke genfinde på skolens hjemmeside, der er er den eneste henvisning. --Heelgrasper 8. apr 2006 kl. 03:14 (CEST)

Konstituerende rektor?[rediger kildetekst]

Povl Aagaard (konstituerende rektor)

Både ODS og Google støtter min fornemmelse: at det normale udtryk er konstitueret rektor (: som er blevet konstitueret i stillingen). -- Sebastjan 09. apr. 2006 kl. 08:50 (CEST)

Har ikke haft tid at at rette noget i artiklen, undskyld, men skal nok komme frem med min kilde efter jeg er tilbage fra min rejse, det er en jubilæumsbog om Nørre G.

Altså. Det er såmend Nørre Gs 175-årige jubilæmsskrift. Er ikke klar over, om jeg skal skrive det på selve siden. Bidrag til bogen blev skrevet af mange personer, bl.a.lærere og elever. 03/07/2006 18:26

Det vil nok være en god idé at tilføje det brugte skrift nederst på siden under en overskrift som "Litteratur" eller "Kilde". Det giver både mulighed for at kontrollere oplysninger (og imødegå eventuelle protester over indholdet) og evt. interesserede læsere får jo også en henvisning til, hvor de kan læse mere. --Heelgrasper 3. jul 2006 kl. 19:29 (CEST)