Diskussion:Naboløs

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

I hvilken by ? --vh. Nico 6. nov 2005 kl. 14:59 (CET)

Jeg kastede Krak efter den og har nu udvidet den lidt. :) --Morten Barklund 6. nov 2005 kl. 15:12 (CET)
Nu vi er i gang: Hvad hedder den pågældende kanal? Vi har i anden forbindelse været inde på problemet. -- Sebastjan 06. nov. 2005 kl. 15:20 (CET)
Jeg tror det er Holmens Kanal og at den har dette navn hele vejen rundt. Jeg skal da gerne lige smutte forbi senere i dag på vej hjem og se, om der er nogle beskrivelser af den nogetsteds, men det mener jeg, at den hedder. --Morten Barklund 6. nov 2005 kl. 15:37 (CET)
Holmen er ikke Slotsholmen. Og en del af kanalen "hele vejen rundt" hedder Frederiksholms Kanal. Problemet er faktisk speget. -- Sebastjan 06. nov. 2005 kl. 15:40 (CET)
Hm, jeg vil sætte nogle af mine københavner-historiker-venner på sagen. Og hvorfor er det lige, at du ikke har en bruger herinde? Det gør det jo meget nemmere at se, at det der dig, der skriver ting hist og her. :) --Morten Barklund 6. nov 2005 kl. 15:46 (CET)
For tidligere drøftelse af problemet, se Diskussion:Holmens Kirke (slutningen). Jeg har nu fundet noget "officielt" om kanalens navn(e). Det ser ud til at kanalen består af tre afsnit, Børsgraven, Slotsholmskanalen og Frederiksholms Kanal [1]
Naboløs ligger således ved Slotsholmskanalen.
Hm, jeg kan ikke lige bekræfte det, men EfS kan man altid stole på – det refererer jo direkte til søkort, der må formodes at være korrekte. Jeg skal nok finde et søkort over indre havn frem ved lejlighed. Kort & Matrikelstyrelsen har også højopløselige kort online, men ikke lige nogen, der giver svar herpå. --Morten Barklund 7. nov 2005 kl. 11:35 (CET)
(Når jeg ikke er "bruger", er det fordi jeg snarere er kritiker og skeptiker.) -- Sebastjan 07. nov. 2005 kl. 08:45 (CET)
Hvis nu jeg så spurgte dig, hvorfor du ikke er oprettet som en person, der benytter sig til fulde af wikida, og dermed anvender systemet, som det er tænkt – eller simpelthen hvorfor du ikke har en profil – then what? :) Er du nervøs for, at du ikke bliver taget lige så seriøst (eller bliver taget for seriøst) hvis du har en profil? Eller hvori ser du distinktionen? Personligt spørger jeg blot, fordi hver gang jeg ser en ændring på Seneste ændringer fra en ip (og ikke en bruger), så tjekker jeg lige, om det er hærværk – sandsynligheden er der. Nu kan jeg efterhånden din ip, men hvis der stod Sebastjan ud for alle dine ændringer, så var det jo meget nemmere. Tilsvarende var det også nemmere, at man på oversigter såsom Seneste ændringer og på brugeres egne overvågningsliste kan se, at diskussionsindlæg med mere var skrevet af dig – og ikke af en ip. Og så kunne man ikke mindst også meget nemmere komme i kontakt med dig via din brugerside og ikke via den anonyme ip-side.
Blot en kommentar fra en bruger, der også er både skeptisk og kritisk – som faktisk alle brugere er. :) --Morten Barklund 7. nov 2005 kl. 11:35 (CET)
Måske ikke *alle*. --Palnatoke 7. nov 2005 kl. 11:46 (CET)