Diskussion:Nederlandske Antiller

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
WikiProjekt Nederlandene
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Nederlandene. Projekt er lavet ifor at koordinere dækningen af Nederlandene-artikler på Wikipedia.
Er du interesseret? Rediger artiklen eller besøg projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"De Nederlandske Antiller er ... og i rejsebrochurer benævnes nationen ofte som de Hollandske Antiller." Helt ærligt, kan vi prøve at være bare lidt seriøse? Citatet fra artiklen er lige så tendentiøst som hvis jeg havde skrevet: "De Hollanske Antiller er ... og der er enkelte pedanter som insisterer på at kalde landet de nederlandske antiller som er en undersættelse af landets officielle hollandske navn." Sådan skriver jeg naturligvis ikke, men jeg vil rette tilbage så begge navne nævnes neutralt. (Det er ikke kun rejsebrochurer som kalder landet for Hollandske Antiller. Det er stort set alle). Byrial 1. jun 2005 kl. 18:10 (CEST)

Jeg synes oprigtigt det var en meget seriøs konstatering af hvad jeg fandt ud af på nettet, men altså, hvis du synes at 'rejsebrochurer' lyder omtrent lige så negativ som 'pedanter', så værsågo'! Fedor 5. jun 2005 kl. 01:16 (CEST)