Diskussion:Nephew

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne Artikel er ikke blevet opdateret :( Nephew er gået i opløsning og Simon Kvamm er gået sammen med Peter Sommer og har dannet bandet De Eneste To. (skrev Mta (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Har du en kilde til den påstand? Ifølge bandets egen hjemmeside, er seneste koncert 30. marts og næste koncert 19. august. Der står bestemt ikke noget om, at bandet er gået i opløsning. --|EPO| COM: 18. jul 2011, 17:23 (CEST)
Nephew er på ingen måde gået i opløsning, men der imod skal De eneste 2 snart skrives i datid. Tror du har hørt forkert et sted. :-) Mvh. --Pixi Uno 18. jul 2011, 18:34 (CEST)