Diskussion:Nihilistisk Folkeparti

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne artikel er blevet mærket som tvivlsomt indhold og vil muligvis blive slettet. Det mener jeg er en fejltagelse.

Det er rigtigt at det er tvivlsomt om de mennesker der har stiftet Nihilistisk Folkeparti virklig har så radikale holdninger, som der bliver beskrevet på siden, men dette betyder jo ikke at oplysningerne ikke er sande.

En opringning til Indenrigsministeriet vil vise at Nihilistisk Folkeaprti er et registreret partinavn og en opringning til Nihilistisk Folkeparti vil afsløre at Nihilistisk Folkeparti selv tager tingene meget seriøst.

På partiets hjemmesider virker mange af partiets forslag så radikale at man nærmest kun kan opfatte det som en joke, men dette betyder blot at indslaget skal omskrives, så den diskussion der nu står placeret under seriøsitet placeres mere centralt.

At slette opslaget ville svare til at slette Jacob Haugaards eller flying spaghetti monster. (Skrev 90.184.157.252 (diskussion • bidrag) 5. nov 2007, 18:53. Husk at signere dine indlæg.)

En søgning i InfoMedia som indekserer en stor del af de danske medier så har nihilistisk folkeparti ikke været nævnt. Jeg mener derfor at partiet endnu ikke har notabilitet nok til at være med i denne encyklopædi. Når de har fået gjort noget mere væsen ud af sig kan artiklen oprettes igen. --Morten LJ 10. nov 2007, 15:26 (CET)

Jeg finder det ret latterligt at man har slettet NFP-artiklen. Jeg mener at et parti som nihilistisk folkeparti fortjener en plads på wikipedia. For det første er nihilistisk folkeparti et registreret partinavn, for det anden tager de selv deres program seriøst og for det tredje har de gjort sig bemærket i medierne. Derfor kunne jeg godt tænke mig at nogle gav mig en rigtig god grund til hvorfor denne artikel er slettet! Odalisten 8. jul 2009, 00:31 (CEST)

Translation request[rediger kildetekst]

Can somebody please translate this to english and put it on the english wikipedia, I would like to know more about this party and all search results come in danish :/ (Skrev 86.69.86.100 (diskussion • bidrag) 28. nov 2009, 23:43. Husk at signere dine indlæg.)