Diskussion:Nikolaj Kunsthal

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det skal ikke bestrides at man i dag taler om Nikolaj udstillingsbygning. Men som det turde fremgå at artiklen efter de seneste tilføjelser, er der tale om en af de få overlevende rester af middelalderbygninger i København. At bygningens historie skal søges under denne overskrift, finder jeg utilfredsstillende, men jeg har intet konkret forslag til et bedre arrangement af stoffet. -- Sebastjan 04. feb. 2006 kl. 11:15 (CET)

Du skal være velkommen til at begynde artiklen Middelalderbygninger i København. :-) --Palnatoke 4. feb 2006 kl. 11:14 (CET)

Der står at kirken blev bygget som den 3.ældste i Kbh. Da den blev bygget var det vel den nyeste. Det er vel nu at den er 3.ældst. Eller hva'? --Søren Nielsen 27. jul 2006 kl. 11:25 (CEST)