Diskussion:Nonnebakken

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Odense Bys Museer. Projektet forsøger at koordinere artiklerne, der omhandler Odense Bys Museer. Hvis dette har din interesse, kan du begynde at udvide nærværende artikel, eller tjekke ind på ovenstående link for at se, hvad du ellers kan lave.



De hidtidige arkæologiske undersøgelser siden 1950'erne på det nu bebyggede borgområde viser ikke helt utvetydigt, at der er tale om en ringborg af trelleborg-type, dertil er undersøgelserne for spredte og begrænsede i størrelse, ligesom voldstedet bevaringstilstand er ringe; meget materiale blev anvendt som opfyldning i Odense Å. Der er dog en faglig konsensus om, at anlægget hører til trelleborgstypen. (Skrev Kbz (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kobberstik[rediger kildetekst]

Artiklen ville forbedres, hvis der kunne tilføjes et billede. Kan nogen finde ud af hvor gammelt dette kobberstik er [1] ? Det er vel fra før 1909, hvor Nonnebakken endeligt blev gravet væk, så mon ikke det er fri for ophavsret, dvs. vi kunne uploade det hertil? Jeg har fundet det på to hjemmesider ved at google efter "nonnebakken kobberstik". Nillerdk 1. okt 2009, 19:01 (CEST)