Diskussion:Noob

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Noob bruges af mange som synonym med newbie, uden nogen fornærmelse, især når man taler om sig selv. Prøv at google på hvor mange der skriver "I'm a noob", "noob needs help", osv. osv.

Dette kan man ikke kalde en forveksling, det er simpelthen en udvikling af ordets betydning. Sprog udvikler sig jo lynhurtigt i vore dage, især internetsprog.

Forf. kunne også med fordel skrive, om/hvornår han taler om ordets betydning og brug på dansk eller engelsk.

Generelt vil jeg anbefale, at man kigger på engelsk Wikipedia, hvis man skriver en dansk artikel.

Jeg har altid troet, at noob stammer fra "nobody". Er du sikker på, at der ikke er nogen relation der? Har svært ved, at se den lydlige sammenhæng mellem newb og noob.

http://www.languagemonitor.com/
Citat: "... Web 2.0 beats Jai Ho, N00b and Slumdog as the 1,000,000th English Word. English passed the Million Word mark earlier today, June 10 at 10:22 am GMT. Word Number 1,000,001: Financial Tsunami ..."

Denne artikel trænger voldsomt til en omskrivning. Den argumenterende stil ville ikke gå i en gymnasiestil, for slet ikke at snakke om en encyklopædi. -Rune

Har, du overhovedet set skabelonen i toppen af artiklen. Det, er jo netop det den gør opmærksom på! --Trade (diskussion) 9. okt 2012, 13:37 (CEST)