Diskussion:Ny Alliance/arkiv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har kikket deres hjemmeside igennem, og der står ingen steder, at Naser Khader er partiformand. Som deres eneste MF kan formuleringen "leder" forsvares, men med mindre nogen har en kilde på det, vil jeg mene, billedteksten skal ændres. (Skrev Steenjager (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Enig. Det kunne fx være Naser Khader, stifter og frontfigur i Ny Alliance. Selv om de er tre stiftere af partiet, er der ingen tvivl om at det er Khader der i medierne fremstilles som frontfiguren/lederen af partiet. --JGC 8. maj 2007 kl. 12:15 (CEST)

Partiet ekstisterer officielt ikke endnu (det skal være registreret hos Indenrigsministeriet), så der er heller ingen rigitg leder endnu, men i tv udsendelser (hvis I ser tv?) kalder de Khader for partileder. Se f.eks også Khaders parti: Ny Alliance --Broadbeer 8. maj 2007 kl. 12:38 (CEST)

På pressemødet blev han udråbt til leder ikke formand men slet og ret leder hvilket hjemmesiden også giver udtryk for..--Jan Friberg 8. maj 2007 kl. 13:41 (CEST)

JP refrence[rediger kildetekst]

JP referencen dokumenter socialkonservatisme men det gør Ny Alliances hjemmeside også. Derfor kan jeg ikke se hvad refrencen skal bruges til. Partiets hjemmesiden må da have den højeste lødighed i denne sammenhæng.--Jan Friberg 8. maj 2007 kl. 13:51 (CEST)


Pseudonyhed[rediger kildetekst]

Er det ikke en pseudonyhed, at tilrette medlemstallet hele tiden. Det rigtige må være at fortææle der har været en stor tilstrømning, i opstarten og evt. angive antal tilmeldte på et døgn eller andet tidsrum. --Villy Fink Isaksen 8. maj 2007 kl. 23:13 (CEST)

Den nuværende omlysning om 9000 medlemmer er taget fra hjemmesiden idag den 8 kl 13:40 fra partiets hjemmeside hvilket er et døgt fra lanceringen ved pressemødet. jeg mener tidsligst at et nyt tal kan blive aktuelt på mandag altså en uge efter.--Jan Friberg 8. maj 2007 kl. 23:19 (CEST)

Partifarve?[rediger kildetekst]

Hvor stammer oplysningen om blå som partifarve fra? --Palnatoke 4. jul 2007, 17:12 (CEST)

Jeg tror det er i mangel af farven "ingen". --Broadbeer, Thomas 4. jul 2007, 17:21 (CEST)
Jeg har fjernet den nu. Hvis nogle finder en kilde på hvilken farve partiet har, kan de jo sætte den på igen. --Ølting 13. jul 2007, 16:36 (CEST)
Partiets logo er overvejende blåt.--Brandsen 13. jul 2007, 16:47 (CEST)

Fremtrædende medlemmer?[rediger kildetekst]

Listen med "fremtrædende medlemmer" er efterhånden blevet lidt... lang. Og mange af dem er vist ikke så fremtrædende igen. --Palnatoke 27. aug 2007, 13:03 (CEST)

Tina Vesselbo[rediger kildetekst]

Ifølge en Fremskridtsparti-hjemmeside har der været opstillet en Tina Vesselbo til regionsrådsvalget. Dette læserbrev fra dagens JP bringes i avisen med både adresse og Ny Alliance i parentes - men hvorvidt der er tale om samme Tina Vesselbo er jo ikke sikkert. Men det tyder på det. Så måske kunne vi godt fjerne kilde mangler?--Brandsen 4. sep 2007, 23:44 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:Naser_Khader.jpg: Per [[Commons:Deletion requests/Template:Www.folketinget.dk]];

-- CommonsTicker 22. nov 2007, 19:14 (CET)