Diskussion:Nyborg Gymnasium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er artiklen ikke lidt af en pleonasme? Bør artiklen ikke have mere indhold, for at kunne være på Wikipedia? Det der står i artiken giver jo sig selv. Jeg synes at denne (og lignende) artikel bør slettes. Njalle 28. dec 2005 kl. 11:48 (CET)

Alternativt kunne man følge interwiki-linket og finde mere at skrive. --Palnatoke 28. dec 2005 kl. 11:54 (CET)

Kostskole eller kostafdeling[rediger kildetekst]

Det er mit indtryk at begrebet "kostskole" betegner *hele* skolen og indbefatter at hovedparten af eleverne bor på skolen, mens en "kostafdeling" er den del af en skole, hvor der bor elever. Altså: En skole kan *være* en kostskole eller den kan *have* en kostafdeling. --Palnatoke 12. feb 2006 kl. 00:09 (CET)

Det er også mit indtryk, at begreberne bruges på nogenlunde den måde. På skolens hjemmeside taler man ganske vist om kostskolen, men fx her og her bruger man alligevel betegnelsen "kostafdelingen". Jeg er dog muligvis påvirket af at have gået på Grenaa Gymnasium, hvor der netop var en kostafdeling jf. her. --Heelgrasper 12. feb 2006 kl. 12:00 (CET)
Min erfaring er fra Birkerød Statsskole, nu Birkerød Gymnasium og HF, som også har en kostafdeling og netop historisk har heddet Birkerød Kostskole. --Palnatoke 12. feb 2006 kl. 12:23 (CET)