Diskussion:Odin (flertydig)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Der er omkring 50 henvisninger til Odin som egentlig burde pege på Odin (guddom).

Ville det ikke være mest rimeligt at flytte artiklen Odin (guddom) til Odin i steden for at rette de mange henvisninger. Det er som regel guden der tænkes på med navnet, og der er næppe behov en artikel om Odin som drengenavn.

Byrial 18. jul 2004 kl. 19:08 (CEST)

Hej Malene
Jeg havde lige overset din indgang til rettelserne, og troede bare du var kørt fast i flytningen, - men hvad siger du til den her løsning ? håber det er ok, ellers undskylder jeg at jeg blandede mig ;-/ , og så må vi genskabe det.- vh. Nico 23. feb 2005 kl. 11:43 (CET)
Pyha Nico, det synes jeg er en meget bedre ide end at rette alt tilbage som jeg ændrede den anden dag . Jeg har af og til nogle temmelig bratte afbrud i mit Wikipedia-arbejde (i dette tilfælde en lille der skulle have skiftet ble og nattes), men jeg plejer for det meste at vende tilbage efter lidt tid. Det giver desværre nogen gange forvirring - mest for mig selv - så mit arbejde her ikke altid bliver helt så godt som jeg gerne ville. Så tak for indblanding, nu vil jeg lade de sk*** Odinhenvisninger hvile i fred og lave noget sjovere :-). Mvh Malene Thyssen 23. feb 2005 kl. 12:32 (CET)