Diskussion:Oh Happy Day

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dirigent for gospelkoret[redigér wikikode]

Der er ikke nogen tvivl om, at det er Opstand Gospel Choir, der synger i filmen. Men der er tilsyneladende nogen forvirring om, hvem der dirigerer. Der kan findes kilder til, at det er henholdsvis Hans Christian Jochimsen og Lars Jochimsen. Jeg har ikke fundet kilder, der direkte siger, at nogen af dem skulle være dirigent. Begge har tilsyneladende været involveret i filmen ([1]); denne kilde omtaler koret som Hans Christian Jochimsen & Opstand Gospel Choir. Dette tolker jeg som om, at Hans Christian er dirigent. Men jeg kan overbevises om noget andet med passende kilde(r). Mvh. Arne (Amjaabc) 6. feb 2011, 10:39 (CET)