Diskussion:Oliver Stilling

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

- og så alligevel ikke. Hr. Stilling er forholdsvis nøgtern i sin beskrivelse. Skal vi være principfaste eller skal vi redigere nådesløst? --Palnatoke 15. jul 2005 kl. 12:46 (CEST)

Spørgsmålet er vel om Hr. Stilling er "stor" nok til at berettige et opslag i encyklopædien. Artiklen er jo netop oprettet som en provokation for at udfordre os i det spørgsmål (jf. artiklen i Information 15. juli 05) Mvh Malene Thyssen 17. jul 2005 kl. 08:56 (CEST)
En modtager af en international radiopris må da absolut være stor nok ;-)
I det hele taget skal vi ikke være så bange for at tage små nicher med, sålænge det ikke er klar reklame og selvpromovering. Vi skal altid holde os for øje at wiki'en er en proces, og ikke et færdigt produkt, og ikke se en artikel i lyset af andre vigtigere som mangles - sådan er processen. - vh. Nico 17. jul 2005 kl. 09:38 (CEST)
Wiki is not paper, så det principielle spørgsmål er vel om der overhovedet er fænomener, der end ikke ville være med i verdens allerstørste encyklopædi - for ellers har Nikolai Thyssen jo bare foretaget en redaktionel vurdering, der gør at Oliver Stilling bliver beskrevet før Børge Outze, Kristen Bjørnkjær, Georg Metz og David Rehling. --Palnatoke 17. jul 2005 kl. 09:43 (CEST)
Jamen hvorfor var det nu lige at vi slettede artiklerne om de mindre kendte skuespillere? De mindede betænkeligt meget om denne artikel og de fik ikke lov til at blive stående? Mvh Malene Thyssen 17. jul 2005 kl. 10:08 (CEST)
Fordi det var de forkerte, der havde skrevet om dem - ganske som her. Forskellen ligger nok mest i om der er nogen, der gider skære artiklerne til. --Palnatoke 17. jul 2005 kl. 10:17 (CEST)
Hmm vi mangler altså nogle klarere retningslinjer her. Marks artikel om Sciencenet blev også slettet. Den var også skrevet af "den forkerte" men var faktisk NPOV. Artiklen blev slettet fordi Sciencenet ikke var "stor nok" til encyklopædien. Vi har altså noget af en gråzone her, hvor det nogengange virker lidt tilfældigt hvad vi vælger at gøre. (i øvrigt er jeg enig i denne artikel kan blive stående - men det syntes jeg også om de andre nævnte artikler) Mvh Malene Thyssen 17. jul 2005 kl. 10:27 (CEST)
(om skuespillerne) - og fordi det virkede som en del af en markedsføringsoffensiv, som vi skal være på vagt for ikke at lade os misbruge af, - men det er en ballancegang, og jeg er enig i at vi mangler klarere retningslinjer . - Nico 17. jul 2005 kl. 10:33 (CEST)
Ifølge DR ([1]) fik Mikael Bertelsen prisen. Der står ikke noget om Oliver Stilling. Hvis han heller ikke har fået den pris, så er det her en CV for en ret ukendt person og så kan den efter min mening slettes. Alternativt kan der oprettes en kategori for "ret ukendte danskere", hvor vi alle kan skrive vores CV, hvis vi har lyst til det. --Sir48 (Thyge) 17. jul 2005 kl. 12:09 (CEST)
Jeg er ikke velbevandret i diskussionerne om disse ting, men jeg kan ikke rigtig se, hvorfor en eksisterende og for mig velkendt dansk journalist og bogforfatter ikke skulle kunne dækkes af Wikipedia. Det er ikke en logisk følge, at alle og enhver skal kunne skrive sig selv ind. --pbn 17. jul 2005 kl. 13:35 (CEST)
Jeg har kigget på Premios Ondas' hjemmeside. Af listen over vindere fremgår ingen navne, kun programtitlen, men Oliver Stilling og Mikael Bertelsen kan ses modtage prisen sammen på dette billede. --pbn 17. jul 2005 kl. 13:55 (CEST)