Diskussion:Open Computing

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artikellen er meget subjektiv og jeg støtter sletning eller redigering. Lindberg 28. jan 2008, 00:57 (CET)

Artikelen er hermed redigeret...
Er det mere til din smag nu? :) (Skrev Opencomputing (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Efter min personlige opfattelse ændrede det ikke synderligt ved sagen. Dels bryder jeg mig ikke om, at man i en encyklopædisk artikel skriver, at en virksomhed "tilbyder" services.

Ok, hvad skulle man ellers skrive at det var en bager? :) --Opencomputing 29. jan 2008, 09:55 (CET)

At projektet tilfører hårdt tiltrængt arbejdskraft og er med til at brødføde befolkningen virker ret overdrevent.

Det er saa fordi du ikke fatter omstaendigheder hernede overhovedet, et job kan betyde meget for en enkelt familie. Jeg bor tilfaeldigvis hernede og kan fortaelle dig at saadanne projekter gavner, tag f.eks. MK. hernede ansaetter de 50 folk som ellers ville risikere at bo paa gaden, et job hernede er meget vigtigt. Det kan vaere meget svaert at forstaa som Dansker, naar man kommer fra et velfaerdssamfund som vores er.... :) --Opencomputing 29. jan 2008, 09:55 (CET)

I en encyklopædisk artikel finder jeg det desuden oplagt at finde objektive oplysninger såsom økonomiske nøgletal.
Derudover har artiklen det grundlæggende problem, at den er skrevet af en person, der er ret tæt på emnet jf. Wikipedia:Selvbiografier. --|EPO| 28. jan 2008, 16:47 (CET)

Jamen, hvis du onsker at omskrive den, og vil holde dig til fakta, er jeg da aaben overfor det....siden du betvivler min kompetance. :) --Opencomputing 29. jan 2008, 09:55 (CET)

At man "tilbyder" en række services eller varer minder mig om et reklamekatalog. Der er andre måder at beskrive en virksomheds virkefelt - f.eks., at man "beskæftiger sig med XXX" eller lignende.
Jeg betvivler sådan set ikke, at ansættelserne har en positiv samfundsøkonomisk effekt - jeg mener blot ikke, at det er Wikipedias opgave at beskrive det - ihvertfald ikke sådan. Man kan - med tilstrækkelig kildeangivelse - oplyse, at virksomheden opererer i et fattigt område, hvilket så betyder, at beskæftigelsen gavner lokalbefolkningen. For der er vel næppe tale om, at man alene går ind ind og skaber en verdenssensation?
En omskrivning kunne muligvis være på sin plads, men jeg kender absolut intet til virksomheden, så jeg vil hellere overlade dette til en person, der faktisk har kendskab til virksomheden. Du skal blot huske at skrive neutralt og holde dig til at oplyse om virksomheden - ikke fortælle om den. Tag f.eks. et kig på, hvorledes andre virksomhedsartikler er opbyggede. --|EPO| 31. jan 2008, 16:23 (CET)


Hmm, okay....Jeg provede igen at rette det, udfra dine anvisninger. Hvad synes du nu? (Skrev Opencomputing (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det var meget bedre. Men jeg savner stadigvæk nogle oplysninger om, hvad der gør virksomheden interessant i en encyklopædi. Er det en specielt stor virksomhed, har man gjort sig specielt bemærket eller hvad? Som det er nu kunne artiklen vel handle om så mange tilfældige IT-virksomheder, så der skal stadigvæk noget information omkring, hvorfor netop denne virksomhed er så interessant. --|EPO| 10. feb 2008, 21:21 (CET)
Siden bør slettes, både pr WP:SB og fordi firmaet mangler notabilitet, så vidt jeg kan se er der kun en side der linker til firmaet. --Morten LJ 11. feb 2008, 22:57 (CET)

Saa er sporgsmaalet vel hvor "stort" skal det vaere for at vaere med? Jeg mener der er ikke ret mange ret open source outsourcing firmaer, det gor det lidt unikt.... Med hensyn til links ved jeg at der er flere end blot Ubuntu, der er bla. ogsaa MYSQL. Men hvad det har med et leksikon at gore forstaar jeg ikke, da der er mange ting der ikke burde vaere med saa.... Men det handler ogsaa om at navnet paa firmaet er Open Computing, hver gang i slaar det op her paa wiki faar i noget ala Open Programming, maaske folk gerne vil have hvad de soger paa eller er det mening wiki skal vaere ukorrekt? Jeg synes selv jeg har provet at rette det til, jeres sidste agumenter er mere ala det skal slettet fordi jeg siger det end noget velbegrundet...

Morten personligt synes jeg du skulle lave dit research ordenligt for du kritisere andre, der faktisk prover at gore noget for deres omverden, men hvis du er villig til det er du meget velkommen til at skrive artikelen for mig, da den saa overholder ALLE kravene......Eller er du kunne ude paa at skade andre og lave rav i den som saa mange andre her paa nettet? (Skrev 124.104.124.127 (diskussion • bidrag) 13. feb 2008, 15:58. Husk at signere dine indlæg.)