Diskussion:Operation Dagsværk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Afsnittet om "Operation Dagsvaerks Historie i Danmark" er lagt ind af mig(Sigurd Kaare Jakobsen). Afsnittet er baseret paa min 3.g opgave om OD, som der ogsaa er linket til.(En naesten noejagtig kopi ligger paa leksikon.org.)

- Haaber at i finder det spaendende og kom endelig med kommentare og tilfoejelser!!!


)) Jeg vil lige pointere at der INTET kritisk er at finde i artiklen.


Jeg har fjernet afsnittet: Kritik af OD, da det var meget partisk. F.eks. fremhævede det Røde kors administrations procent 2% i Pakistan indsamlingen over for Dagsværks højst 10%. Men i realiteten har langt de fleste andre indsamlinger en administrationsprocent på omkring 20%. jf. Årets forskellig indsamlinger.

Fjerner sætningen: * At OD har en administrationsprocent på max. 10% ved derers indsamling, på trods af at de fleste andres bistandsorganisationer har en max. administrationprocent på 2% på deres indsamlinger., da administrationsprocent er meget forskellig fra projekt til projekt, og de nævnte 2% vist er ret enestående for en enkelt indsamling. --Nico 15. maj 2007 kl. 07:42 (CEST)

Jeg har mærket artiklen med {{POV}}, med udgangspunkt i ændringen her. Jeg mener at den pågældende ændring (udført af 130.225.36.227) gjorde artiklen mere neutral end før, men finder det problematisk at et helt afsnit er slettet uden begrundelse. Nogle eksterne kilder ville være til gavn. -- JGC 12. dec 2007, 18:21 (CET)

Jeg synes at artiklen fremstår ganske ukritisk og lidt for meget som rygklapning; kritikken af OD har jo rødder langt tilbage. --KryhlMJ 13. jan 2009, 11:50 (CET)
Noget særligt ved Operation Dagsværk er at det kun er unge, som står for det meste. Og at foreningen er demokratisk og rød.Dysse 3. jul 2011, 14:44 (CEST)