Diskussion:Oplysningsforbundet DEO

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er en eller anden, der prøver at fedte Oplysningsforbundet DEO ind i Junibevægelsen. Det er noget underligt sludder. Det er rigtigt, at Finn Ellegaard har været medlem af Junibevægelsen - og nu er daglig leder for DEO. Men DEO er ikke en politisk organisation og der er repræsentanter for en lang række politiske partier og grupperinger i DEO's medlemsskare, bestyrelse og blandt de ansatte.

Jeg ved ikke om det er et forsøg på at miskreditere DEO, der vitterligt har det som sit formål at fremme den frie og nuancerede debat om EU. Der er ikke og har aldrig været organisatoriske bånd mellem DEO og Junibevægelsen - eller noget andet politisk parti/bevægelse.

Det er også forkert, at DEO har overtaget udgivelsen af den EU-kritiske avis NOTAT. DEO har overtaget udgivelsen af månedsmagasinet NOTAT, der bedriver kritisk journalistik om EU. Det er ikke et magasin, der har en forudindtaget eller ideologisk holdning til EU.

Med venlig hilsen

Rasmus Nørlem Sørensen, projektleder i Oplysningsforbundet DEO

Urigtige oplysninger[rediger kildetekst]

Jeg er undrer mig over, at jeg ikke kan få lov til at fjerne fejlagtige oplysninger fra denne side. Der er en eller anden, der bliver ved med at forsøge at koble DEO til Junibevægelsen - og hævder at DEO udgiver en EU-kritisk avis. Begge dele er ukorrekt, hvilket man kan forvisse sig om, ved at besøge hjemmesiden eller kontakte relevante personer i DEO.

Med venlig hilsen

Rasmus Nørlem Sørensen, projektleder i DEO

mail: rasmus@deo.dk

Af Notat.dk fremgår, at magasinet udgives af DEO. Og at magsinet skulle være åh så neutralt har jeg helt ærlig kun hånlig latter til overs for, når man ser hvem der sidder i redaktionen. Jeg savner en kilde på denne uafhængighed.--Brandsen 3. mar 2010, 23:23 (CET)
Hvis det kun er "neutraliteten" du er utilfreds med, hvorfor så slette hele afsnittet. Er det ikke korrekt at der er et vist personsammenfald med den nu nedlagte Junibevægelsen? Så i stedet for at slette hele afsnitte tkunne du have valgt kun at slette ordet kritske i "den EU-kristiske avis" og evt. ændret avis til magasin. -- Christian75 3. mar 2010, 23:27 (CET)
Man kan undre sig over i ikke vil være ved jeres rødder; Det har forbigået min opmærksomhed at Notat ikke længere er EU-kritisk; oprindelig var det forummet for EU-kritik. - Nico 3. mar 2010, 23:38 (CET)