Diskussion:Orson Scott Card

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Card er generelt kendt for sine anti-homosexuelle udtalelser og i mindre grad for sin tvivlende holdning til evolutionslæren. Er dette noget som bør nævnes? Det er generelt noget som har farvet manges syn på ham. --Kristjan Wager 16. mar 2006 kl. 10:37 (CET)

En svært forståelig formulering[redigér wikikode]

Orson Scott Card er også en aktiv samfundsdebattør, ofte, nominelt medlem af det demokratisk parti til trods, med konservative standpunkter.

Det kniber lidt for mig at udlede meningen her. Hvordan skal det indskudte ofte forstås? Er han ofte en aktiv samfundsdebattør eller er han ofte nominelt medlem af det demokratiske parti? Begge dele virker mærkværdigt. Slutningen af sætningen er også temmelig forvirret opbygget. --Heelgrasper 16. mar 2006 kl. 11:55 (CET)

Jeg studsede også over den, men mener den skal fortolkes som "ofte med konservative standpunkter", hvor "nominelt medlem af det demokratisk parti til trods" er en indskudt sætning. Jeg tror det med foredel kunne omformuleres til
Orson Scott Card er også en aktiv samfundsdebattør, ofte med konservative standpunkter, til trods for han er nominelt medlem af det demokratisk parti.
Tror for øvrigt at 'nominelt' skal fortolkes som 'registret', hvilket betyder at han er registret som vælger tilknyttet det demokratiske parti, og derfor har valgret til de interne valg i det demokratiske parti. Det er ikke det samme som at være medlem at et parti, som det forstås i Danmark. --Kristjan Wager 16. mar 2006 kl. 12:50 (CET)