Diskussion:P-U-L-S-E

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvis der ikke er nævneværdig forskel på indholdet kunne man måske med fordel samle de tre udgivelse på dette opslag? --|EPO| 10. jul 2006 kl. 20:15 (CEST)

Det vil være forkert, da P-U-L-S-E på hhv. cd, hvs og dvd er selvstændige værker fra Pink Floyds side, som udemærket kan stå alene, hvor de to første er udgivet året efter koncerten i Earls Court (1995), mens dvd'en først er udgivet i dag d. 10. juli 2006. Maltesen 10. juli 2006 kl. 21.20 (CEST)

Ja, men indholdet på DVD'en og VHS'en er vel det samme (bortset fra evt. bonusmateriale). Jeg vil foreslå at de to artikler bliver samlet. Det er overflødigt at have 2 artikler om det samme indhold. Der bliver jo heller ikke lavet en side om om en biograffilm og derefter om den samme film som dvd-udgivelse. Eller for den sags skyld om en vinyl-udgivelse og en CD-udgivelse af samme album. Pardy 10. jul 2006 kl. 21:31 (CEST).
Spørgsmålet er, hvor meget der rent faktisk kan skrives om hver af de tre udgivelser. Hvor mange forskellige oplysninger kan man samle om de tre? Jeg har ikke den fjerneste idé om dem, da jeg ikke speciel fan af Pink Floyd. --|EPO| 10. jul 2006 kl. 21:35 (CEST)
Jeg vil mene at det er korrekt at adskille koncert-videoen fra albummet. Tracklisten er heller ikke helt den samme på cd'en som på koncertoptagelsen, så vidt jeg husker. jeg vil mene at albummet skal være primært opslag og så selvfølgelig linke til koncertvideoen. Pardy 10. jul 2006 kl. 22:06 (CEST).
Som det kan ses, er der forskel på de to (tre?) udgivelser, da der er sange med på cd'en, som ikke er at finde på dvd'en. Om det samme gælder for hvs-udgaven, må stå uklart, med mindre nogen derud ligger inde med den version?? Maltesen 11. juli 2006 kl. 13:12 (CEST)
Artiklerne skal skrives sammen. En musiskerliste er ikke passende i en flertydig artikel, hvorfor jeg nu fjerner flertydighedsskabelonen. Det er godt at du vil skrive artiklerne Maltesen, men jeg kan ikke se hvorfor de forskellige udgivelser ikke bare kan beskrives under hver sin overskrift i samme hovedartikel. Vi stræber ikke efter en helt masse småartikler, men efter artikler i encyclopædi-størrelse (dvs. på et par sider). Mvh/--Anjoe (Anders) 11. jul 2006 kl. 14:24 (CEST)
Nope, der er tale om særskilte værker udgivet på forskellige tidspunkter, som dog er optaget samme sted. At skrive dem sammen vil være at betragte dem som værende ét værk Maltesen 11. juli 2006 kl. 18.30 (CEST)

For god ordens skyld skal jeg henvise til en:Talk:P*U*L*S*E, hvor jeg har taget spørgsmålet op. --|EPO| 13. jul 2006 kl. 20:26 (CEST)