Diskussion:Papa Roach

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.

Jeg kan se, at der findes en kategori, der hedder Papa Roach, og denne kategori indeholder (så vidt jeg talte) 37 emner - hovedsageligt MEGET korte beskrivelser af bandets sange. Burde man ikke droppe kategorien Papa Roach og i stedet flytte denne (i grunden ganske begrænsede) mængde information til artiklen Papa Roach? Dette vil være mere i tråd med encyklopædi-konceptet.--Badeklovn 16. nov 2006 kl. 10:43 (CET)

Begrundelse for beskyttelse[rediger kildetekst]

Er over den seneste tid ofte udsat for hærværk, fejlinfo og rod fra IP-adresser. - Mark Jensen 12. apr 2008, 11:24 (CEST)

Nyt indhold[rediger kildetekst]

Burde man ikke udvidde denne artikkel, da der næsten intet står om bandet. (Skrev 80.199.199.118 15. maj 2008, 15:31 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tjo.. Burde man vel.. Der er så mange artikler, der trænger til at blive udvidet. Men det er jo en wiki, så hvis man ved noget om emnet, kan man jo bare trykke på "redigér". --|EPO| 21. aug 2008, 13:32 (CEST)
Jamen det kræver at der kommer en person forbi, der ved noget eller har lyst til at sætte sig ind i stoffet fra andre kilder. Dig selv, måske?? Med venlig hilsen --Jørgen 21. aug 2008, 13:41 (CEST)

Der er godt nok mange fejl i denne artikel... Burde i den grad rettes, jeg kan bare ikke... Jacoby blev aldrig stukket ned i Kbh., men var tæt på, deres trommeslager har forladt bandet for good, og de har ihvertfald spillet en koncert mere i Danmark i Parken.

Enig - jeg ville også gerne rette de fejl og mangler der er, men den er jo desværre "semi-låst". Ændringerne er jo nok bare blevet forældet og ikke med vilje fejlskrevet. --Xpazzer 2. nov 2008, 16:22 (CET)
Jeg har nu fjernet beskyttelsen igen (men jeg observerer stadig artiklen), så kan I foretage de ønskede ændringer. Den har været under massivt hærværk og omskrivning, så det er nok grunden til en del af fejlene. - Mark Jensen 2. nov 2008, 16:47 (CET)