Diskussion:Peder Jensen Lodehat

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er der nogen der kan be eller afkræfte at dette maleri der hænger i koromgangen i Roskilde Domkirke forestiller Peder Jensen Lodehat ?

vh. Nico 18. nov 2004 kl. 13:53 (CET)

Det kan umuligt være et samtidigt portræt malet efter levende model. (Men rundt om i wikipedia er der flere lige så uautentiske portrætter ...)

Sebastjan 18 nov. 2004 kl. 14:30 (CET)

Roskilde Museums museumsinspektør har fundet hjulpet mig med at besvare spørgsmålet. Maleriet forestiller ikke Lodehat, men derimod Absalon! Se billedsiden for uddybende informationer. Bruger:Nillerdk 9. jun 2009, 11:19 (CEST)