Diskussion:Per Dich

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Til Per Dichs levnedsløb kan føjes: Kort før tiden i Folketinget drev Per Dich en tid i samarbejde med Peter Abrahamsen en folkemusikrestaurant i København. Efter hans periode i Europaparlamentet, åbnede han en frokostrestaurant i Bruxelles med typiske danske frokostserveringer, "Den Grønne Ansjos". Efter lukningen af restauranten i Bruxelles og en kortere tid som free-lancejournalist sammesteds, blev Per Dich ansat af KUC (Københavns Ungdomscentre) som bestyrer af Medborgerhuset Indre By (Ahlefeldtsgade). Han flyttede fra Ahlefeldtsgade til Bryggens Gimle (medborgerhuset på Islands Brygge), da dette blev åbnet. Endelig blev han bestyrer af det helt nyåbnede Pumpehuset i Studiestræde i København (stadig under KUC) - spillested for rytmisk musik.

Jeg mener iøvrigt, at oplysningen om at han var redaktør af minavisen er forkert. Det var fra starten Palle Voigt, og siden Torben Krogh. minavisen blev udgivet af SF og havde intet at gøre med Socialdemokraten (eller "Aktuelt").

Udover 1971 optrådte Per Dich også i 1982 på Roskildefestivalen. I spilleplanen står CARSTEN ALBERTSEN/PER DICH, men som jeg husker det, var han alene på scenen (skrev 79.142.224.151 (diskussion • bidrag) 18. okt 2012, 20:44‎. Husk at signere dine indlæg.)


"Sådan er kapitalismen" er baseret på en Music Hall sang (She Was Poor, But She Was Honest) fra slutningen af 1800-tallet. en:She_Was_Poor_but_She_Was_Honest - (skrev 78.82.228.158 (diskussion • bidrag) 15. aug 2021, 00:04‎ . Husk at signere dine indlæg.)