Diskussion:Phi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Grækenland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grækenland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grækenland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er det ikke lige nørdet nok med så mange decimaler?? Til de fleste udregninger er de første 3-4 vist nok ;-) --Jørgen 2. aug 2005 kl. 23:35 (CEST)

Tallet kunne flyttes til en underside kaldet "phi med mange decimaler" eller lignende. Så bliver oplysningen ikke smidt væk, men phi-artiklen bliver mere overskuelig. --Rune Magnussen 2. aug 2005 kl. 23:44 (CEST)
Enig! Med mindre særlige, tekniske anvendelser af tallet kræver så mange decimaler (jeg kender ingen) vil jeg mene at vi i denne artikel snildt kan nøjes med de 20-30 decimaler tallet er givet med lidt før "cifferbjerget"... — Peo 2. aug 2005 kl. 23:47 (CEST)

Del denne side[redigér wikikode]

Denne side bør deles i to (jævnfør pi):

og den sidste af disse børe være en omdirigering til det gyldne snit. I hvert fald er det noget rod at denne artikel og det gyldne snit har samme indhold. Hvad mener I? --Jeppe 6. sep 2005 kl. 15:31 (CEST)

Enig - skidt for sig og snot for sig. Den nære forbindelse med de to ting bør hellere afspejles i velplacerede interne links mellem de to artikler... — Bruger:Peo