Diskussion:Plan 9 from Outer Space

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Exquisite-kmenu.png Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ophavsret[redigér wikikode]

Det er ikke min overbevisning, at billederne fra denne film er uden ophavsret. Jf. en:Talk:Plan 9 from Outer Space#Public domain or copyright? blev ophavsretten til filmen fornyet i 1986. Der er på diskussionssiden vist et registerudskrift, der endnu ikke er blevet modbevist.

På baggrund af ovenstående vil jeg således tillade mig dels at slette det eksisterende billede, samt slette eventuelle nye billeder fra filmen, der måtte blive lagt op. --|EPO| 20. mar 2007 kl. 21:12 (CET)

Utallige større hjemmesider fortæller at filmen er "Public Domain", her i blandt Public Domain Media.org.
  1. [1] Public Domain Media.org
  2. [2] Google Video
  3. [3] Digg.com
--Pardy 9. apr 2007 kl. 21:51 (CEST)
At de sider eklærer, at filmen er uden ophavsret overbeviser mig på ingen måde. De fremviser ingen dokumentation for dette. Således forbliver det en påstand fra deres side.
Som tidligere nævnt foreligger der et registerudskrift. Indtil udskriften er modbevist eller, der såes begrundet tvivl om samme, så tror jeg ikke på, at filmen er uden ophavsret. --|EPO| 18. apr 2007 kl. 21:35 (CEST)

POV ?[redigér wikikode]

Artiklen har en POV-skabelon. Jeg har læst artiklen igennem et par gange, og er ikke helt enig i, at der er POV i artiklen. At filmen generelt anses som værende komisk ringe er dækket af i de eksterne links, og der er næppe så meget POV i at anføre eksempler på dette. Særlig ikke når der er kilder/links til dokumentation af synspunktet. Så med mindre der er protester, vil jeg tillade mig at tage POV'en af i løbet lidt tid. Pugilist 4. jan 2012, 11:07 (CET)